fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@mto-bilcenter.com
Volkswagen service i Stockholm

Regelbunden service på din bil ser till att den åker smidigt och bränsleeffektivt, och minskar risken för att den går sönder och får en dyr eller oväntad reparation. Med regelbunden service är det enkelt att identifiera småfel som kan utvecklas till allvarligare problem, om de inte åtgärdas. Regelbunden service garanterar också din bil en bra livslängd samt en säker körning. Bilens smidiga funktioner kombinerat med regelbunden service säkerställer också att din bil kör problemfritt på vägarna.

Det finns en mängd skäl att besöka vår Volkswagen-tjänst i Stockholm regelbundet!

Regelbunden service garanterar dig trygghet

Den främsta anledningen till att regelbunden service är viktigt är för att skydda dig och dina medresenärer, samt de andra som reser på vägen.

Även om det finns många olika anledningar till varför bilolyckor sker, så är en av de vanligaste anledningarna fel på bilen. Felaktiga styr- och bromssystem, låg vätskenivå, slitna vindrutetorkare och andra bilrelaterade problem som kan orsaka allvarliga olyckor under resan.

Att utföra regelbunden service hjälper dig att se till att allt fungerar som det ska och undvika att sådana problem uppstår.

Hjälper att behålla fordonets värde

Det finns en märkbar skillnad mellan en välskött bil och en bil som inte är omhändertagen. Om du i framtiden planerar att använda bilen som inbytesbil vid ett bilköp, kommer det spela stor roll om hur du tog hand om den, inte endast estetiskt, som exempelvis repor, utan även motorns skick osv. Om du har tagit väl hand om bilen kommer den att ha ett högt marknadsvärde och du får ett betydligt bättre inbytesvärde.

Service förlänger bilens livslängd

Periodiskt och regelbundet underhåll förhindrar funktionsfel i bilen, ökar bilens prestanda och bränsleeffektiviteten samt som det förlänger bilens livslängd. Regelbunden service säkerställer att din bil är i toppskick. Det försäkrar även dig som förare om att allt fungerar som det ska, och du kan njuta av din bil utan stress.

Minskar utsläppen

Din bil har en enorm inverkan på miljön. Varje gång du kör bil bidrar du med en viss mängd koldioxidutsläpp i atmosfären. Felaktigt servade bilar producerar giftiga utsläpp som bidrar till föroreningar, smog, vattenpartiklar och surt regn som skadar miljön.

Ge dig själv sinnesfrid

Det viktigaste med regelbunden service på din bil är att det försäkrar dig om att bilen du kör är säker och är i bästa möjliga skick.

Vi på MTO Bilcenter är en auktoriserad Volkswagen-tjänst som erbjuder ett flertal service- och reparationstjänster för Volkswagen-bilar. Hos oss hittar du både din auktoriserade bilverkstad och skadecenter. Vi arbetar endast enligt Volkswagens strikta kvalitetskrav, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom använder våra mekaniker alltid originaldelar från Volkswagen. Du kan kolla in de separata bildelarna som vi erbjuder på följande länk.

Vi arbetar ständigt för att göra vårt yttersta för att se till att du förblir en nöjd Volkswagen-kund. Du som kund är vår viktigaste prioritet, och du kan vara säker på att vi alltid håller våra löften. Vi tar alltid hand om bilen på ett säkert och bra sätt. När du lämnar din Volkswagen för service eller reparation är bilen i säkra och proffsiga händer.

Här kan du boka en tjänst eller göra en begäran direkt online: