fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@mto-bilcenter.com

Att boka online har många fördelar. Vårt bokningsverktyg är tillgängligt dygnet runt så att du kan boka när som helst och var som helst. Hoppa över alla köer och spara dig ett telefonsamtal med vårt enkla bokningsverktyg. När du bokar online får du omedelbart en reservation för de tillgängliga datumen och du kan avbryta den när som helst om du vill det.

Om du är förvirrad visar vi dig hur du använder vårt online bokningsverktyg.

Stegen är följande:

1. Först måste du ange din bilens registreringsnummer.

mto bilcenter online bokning 1

2. Efter det behöver du ange bilens körsträcka och klicka på Fortsätt.

mto bilcenter online bokning 2

3. Vårt system kommer automatiskt att hitta MTO Bilcenter som verkstad, allt du behöver göra är att klicka på Fortsätt.

mto bilcenter online bokning 3

4. Nästa är att välja den tjänst du behöver för din bil, välj en av de tjänster som tillhandahålls och klicka på Fortsätt.

MTO bilcenter online bokning 4

5. När du får valet att välja en av de valfria tjänsterna och produkterna väljer du erbjudanden om du är intresserad och klickar på Fortsätt .

MTO bilcenter online bokning 5

6. På nästa steg kan du välja det datum du vill boka in bilen på och här måste du även klicka I hur du lämnar in bilen på verkstaden. Efter att du har valt klickar du på Fortsätt.

mto bilcenter online bokning 6

7. Det sista steget är att fylla i kontaktformuläret med din information. Vi kan skicka bekräftelsen via e-post eller sms.

MTO bilcenter online bokning 7

8. Du har nu slutfört din bokning online!

Kom ihåg att hos MTO Bilcenter får du alltid får fri lånebil och biltvätt under tiden din bil är på service hos oss. Vid reparationer erbjuder vi alltid hyrbilar.

Välkommen!