fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@mto-bilcenter.com

BOKA SERVICE

Boka service eller gör en serviceförfrågan direkt online

08-761 14 44

Byte av vindruta.
Vilka proffsiga personal som hjälpte mig direkt att jag måste ringa till min försäkring att slippa betala vagnskade självrisk som jag hade fått mail från de.
Då blev det bara 1800 kr istället för 4500 kronor.
Glada och hjälpsamma personal så fort man kommer in får proffsigt hjälp.
Jag var ju redan så tacksam och glad men utöver det att på kvällen när jag skulle hämta min bil så såg att jag är försenad eftersom klockan var nämare 17:45. Så beslöt jag att hämta bilen dagen därpå. När jag berättade till personen att jag var försenad igår därför jag inte hämtade min bil igår so sa hon så gulligt om du hade ringt så jag kunde ha sttanat. 💕
Jag har inga ord att beskriva hur det kändes när hon sa det. 💖🙏

Gul-e-nasreen R

ORIGINALSERVICE

För att din bil ska må bra och prestera behövs en originalservice som är rekommenderad för din bil och som är utförd av kunniga mekaniker med instruktioner och riktlinjer från fabriken. Vid originalservice används bara originaldelar. Med en originalservice har du alltid garanti på utfört arbete och reservdelar. Det är viktigt för oss att din bil medför säkerhet, korrekt funktionalitet och bra livslängd och därför rekommenderar vi alltid att du ska serva din bil på en auktoriserad bilverkstad. 

Det som skiljer originalservice hos MTO Bilcenter med andra verkstäder är att vi alltid erbjuder dig trygghet, erfarenhet och service. Hos oss får du och din bil det lilla extra; fri lånebil och fri biltvätt vid varje service. På så sätt slipper du vänta på bussen i regnet eller klura ut hur du ska hämta barnen från skolan.

originalservice

REPARATION

^

HÄR HJÄLPER VI DIG MED MEKANISKA REPARATIONER OCH BYTEN. BROMSSKIVOR, BELÄGG ELLER BILBATTERI, YOU NAME IT! SOM VOLKSWAGEN, SKODA OCH SEAT AUKTORISERADE ANVÄNDER VI OSS ALLTID AV ORIGINALDELAR OCH LÄMNAR ALLTID GARANTI PÅ UTFÖRT ARBETE OCH RESERVDELAR.

SOM VANLIGT HOS MTO BILCENTER ERBJUDER VI HYRBIL UNDER TIDEN DIN BIL ÄR PÅ REPARATION.
^

Har du ett försäkringsärende på en mekanisk skada? Vi ordnar det! Fyll i samtliga uppgifter i bokningen och bocka i att det är ett försäkringsärende med försäkringsnummer så hjälper vi dig.

BASSERVICE

Äger du en bil som är 10 år eller äldre så är det hit du ska vända dig. Med en basservice så får din bil den omsorg den behöver för att fungera som den ska. Vid utförande av basservice har vi ett fast pris; 1895kr.

Vi har även ett alternativ om du inte skulle vilja ha med luftfilter i servicen, då kostar det 1640kr.

basservice

HJULSKIFTE OCH FÖRVARING

Pust, dags för säsongens hjulskifte!

Men vi gör det lite lättare med hjälp av korta kötider och flexibla inlämningstider.

Boka hjulskifte och däckhotell hos oss så att du får däcken korrekt monterade och slipper mecka med det själv hemma. På MTO Bilcenter erbjuder vi däckförvaring så att du ska slippa ta hem dem och ha dem ståendes och ta plats.

PS. Har du företag med fler bilar erbjuder vi även hämta-lämna service, bocka in det i bokningen.

Vi erbjuder även omläggning av däck och även balansering av hjul samt fyrhjulsinställning.

Vindrutebyte

Åker du runt med ett stenskott eller sprucken ruta? Då är det hit du ska vända dig.

Vi byter din vindruta snabbt och enkelt. Det enda du behöver göra är att boka en tid för ditt vindrutebyte och fylla i skadeanmälan som finns bifogad, så löser vi resten. På MTO Bilcenter samarbetar vi med majoriteten försäkringsbolag, hör av dig om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Vänligen ladda ner skadeanmälan, fyll i samtliga uppgifter och maila den till service@mto-bilcenter.com

Biltvätt

Är det dags att fräscha upp bilen med en härlig tvätt? Eller varför inte en djuprengöring av klädseln och en utvändig polering? Vi är experter på tvätt och älskar att se din bil skina. Våra rekondare arbetar skonsamt och noggrant för att din bil ska se ut som ny igen.

Boka gärna valfri tvätt eller kontakta simeon@mto-bilcenter.com vid ytterligare frågor.

Järfälla Bil & Diagnos - tidigare  MTO Bilcenter - öppettider sommar

Service

Mån-Fre: 07.30 - 16.30
Tel: 08 - 761 14 44
Mail: service@mto-bilcenter.com

Skadeverkstad

Mån-Fre: 07.30 - 16.30
Tel: 08 - 761 54 10
Mail: skadeverkstad@mto-bilcenter.com

Taxiverkstad

Mån-Fre: 07.30 - 16.30
Lunchstängt: 11.30 - 12.30
Tel: 08 - 761 54 11
Mail: taxi@mto-bilcenter.com

Reservdelar

Mån-Tor: 07.30 - 16.30
Fre: 07.30 - 16.00
Tel: 08 - 761 54 12
Mail: reservdelar@mto-bilcenter.com