08- 123 456        9:00 - 18:00 (Mån - Fre)
    

Om oss

vw

Om oss

mto-bilcenter.se grundades för många år sedan i Stockholm och då de såg att det fanns en lucka att fylla. Att hjälpa både privatpersoner och företag med bra och kvalitativ bilservice med stort fokus på kvalité och kundservice och är idag en självklar aktör i branschen när det kommer till att laga och serva bilen.

För att hänga med i utveckling och alla nya tekniska lösningar som en modern bil innehåller idag investerar vi både i ny teknik och löpande utbildning av vår personal.

På sätt kan du som kund vara säker på att du både får bästa pris och bästa möjliga service när du lämnar in bilen hos oss.

Inget jobb eller för stort eller för svårt för oss. Vi hjälper dig och har en lösning för att problem med din bil.

MÖT VÅR SERVICETEKNIKER

Vi är inte bättre än våra anställda och därför är vi extra stolta över att presentera våra duktiga servicetekniker här.

Anna Jensen

Felsökning

Tekniskt duktig och en klippa på datorer och att felsöka med hjälp av en felkodsläsare via bilens OBD2-uttag.

Mats Bergren

Plåt & lack

Mats är den som tar hand om din bil när du fått en skada på plåt och lack och levererar dag efter dag ett fantastiskt resultat.

Mikael Gräntz

Motor & teknik

Går motorn inte som den ska eller har du problem med bromsarna. Mikael är då killen som tar hand om din bil.

Arbetsmiljö och personalens välbefinnande

Arbetsmiljö och personalens välbefinnande

Vi tror att en trygg och hälsosam arbetsmiljö är en förutsättning för att våra anställda ska göra ett bra arbete. Det första steget är att säkerställa att anställda erbjuds kollektivavtal som reglerar arbetsförhållandena och arbetstiderna för vår personal. Därför erbjuder vi alla anställa kollektivavtal.

Fordonsmekanikerns arbete kan vara ganska dammigt och smutsigt, vilket kan påverka hälsan på längre sikt. Därför har vi nyligen installerat en centraldammsugare som ska hjälpa till att minska mängden damm och andra farliga partiklar i verkstaden. Buller är ett annat stort problem vilket minskar i verkstaden igenom att installera ett centralt system för dammsugning.

Detta förbättrar inte bara arbetsmiljön för våra anställda, utan hjälper också till att hålla verkstaden renare och mer organiserad för kunder som kommer för att lämna in och hämta sina bilar.

FAKTA OM OSS

Vi är stolta över vilka vi är och vad vi har gjort under åren.
0 +

NÖJDA KUNDER

0 +

ANSTÄLLDA

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi är inte bättre än vad våra kunder tycker. 

"Stort tack för att ni fixade min VW Passat kombi där bromsarna och en del andra reservdelar behövde bytas ut. TACK!"
Annika Johansson
Nacka
"Vi använder alltid mto-bilcenter.se för service och bilreparationer av våra företagsbilar och har gjort i många nöjda år och kommer fortsätta att göra så."
Per Håkansson
Solna
Rulla till toppen