fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@mto-bilcenter.com

På MTO Bilcenter garanterar vi att det endast används orginaldelar när din bil är på service hos oss.

När det kommer till att köra bil är säkerheten det viktigaste. Vi vill allihopa känna säkerhet när vi åker på en utflykt eller semester med vår familj med bilen. Bilar är byggda med säkerhet i focus och alla komponenter är ordentligt testade för att se till att de är korrekta om olyckan sker. För att upprätthålla det behöver bilen rätt underhåll. Många väljer att genväga genom detta av olika anledningar, utan att veta att de sätter deras ochderas käras liv i eventuell fara.

Varför ska du använda orginaldelar ?

Kvalité

När du använder orginaldelar vet du att din bil får en reservdel som är byggd med kvalité, då den genomgår manga tester innan den släpps för försäljning och användning. Icke orginaldelar håller inte samma standard och kan vara producerade med hjälp av kompnenter som är av lägre kvalité och standard som oftast inte har samma livslängd som orginaldelar. Geno matt välja orginaldelar kan du vara säker på att reservdelen sitter på plats och brukas som den ska så att din bilk an fungerar som den ska en lång period framöver.

Alla icke orginaldelar finns det inte garanti på att de produceras korrekt – men det finns det för orginaldelar. När det kommer till krockskador är det även där betydelsefullt att bilen repareras med orinaldelar då icke orginaldelar inte nödvändigtvis passer bilen och dess function på samma sätt.

Garanti

Vissa icke orginaldelar erbjuder någon typ av garanti, men det är inte ofta. När du installerar icke orginaldelar I din bil kan du endast hoppas på att det fungerar och presterar som det ska – och om det inte gör det kan du ibland inte kunna göra något åt det. Orginaldelar, å andra sidan, inkluderar nästan alltid ett års garanti från fabric och även ett års garanti på arbete. Det här säkerställer att genom att installera en orginaldel från första början – att den även kan ersättas med en orginaldel om olyckan skulle ske.

Praktiskt

Orginalservice på MTO Bilcenter är väldigt praktiskt. Det enda du behöver göra är att boka en service online eller med hjälp av våra kundmottagare. Om du är osäker på hur du ska boka din service finns det en förklaring här.

När du lämnar in bilen på MTO Bilcenter behöver du inte oroa dig öfr någonting, vi använder bara orginaldelar och den bästa möjliga servicen. Du sparar tid och pengar.

MTO Bilcenter är din auktoriserade Volkswagen, Skoda, SEAT och VW transportbilar autkoriserade bilverkstad i Järfälla.

Behöver du reservdelar?

MTO Bilcenter erbjuder grossistförsäljning och försäljning av reservdelar. Det enda du behöver göra är att klicka här och fylla i formuläret så kontaktar någon av våra reservdelsmän dig!

Välkommen.