08- 123 456        9:00 - 18:00 (Mån - Fre)
    

Vi har installerat drömköket på kontoret

Nytt drömkök på kontoret

Jag är stolt över att presentera vårt drömkök på företaget. Köket är ett innovativt och funktionellt utrymme som uppfyller alla våra behov att skapa fantastiska måltider och göra möten med kunder till fantastiska.

Vi kommer bjuda in alla kunder att komma förbi på en kopp kaffe i en avslappnad och inbjudande atmosfär inom kort, så håll utkik efter en inbjudan per e-mail.

Varför ett nytt kök?

Köket är rymligt och välorganiserat med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Vi har de senaste och mest avancerade köksapparaterna och maskinerna för att hjälpa oss att skapa mat på högsta nivå.

Vi har investerat i högkvalitativa och hållbara material för att se till att köket är lätt att rengöra och hålla rent. Vi har också integrerat smart teknik för att övervaka temperaturer och andra viktiga parametrar för att säkerställa att maten alltid är perfekt tillagad.

Du undrar förstås vad vi valde för skiva till diskbänken. Diskbänk i rostfritt stål så klart. Som är ett populärt material för diskbänkar av många anledningar, men vi älskar att det är enkelt att städa och dess hygieniska egenskaper.

Vad betyder det för oss i personalen?

Köket är också en plats där vår personal kan trivas och känna sig inspirerade. Vi har designat utrymmet för att skapa en bekväm och positiv arbetsmiljö, med gott om naturligt ljus och bra ventilation.

Allt detta tillsammans skapar en effektiv, funktionell och inspirerande plats som kommer att hjälpa oss att fortsätta att leverera fantastiska matupplevelser till våra kunder, samtidigt som vi skapar en trevlig och hållbar arbetsmiljö för vår personal.

Vi har också utrustat vårt personalkök med en högkvalitativ kaffemaskin som serverar färskt kaffe, espresso, cappuccino och annat. Vi har en mikrovågsugn, en brödrost och andra små köksapparater som kan användas för att värma upp och tillaga matlådor eller enklare rätter.

Vi har också investerat i en platt-TV på vilken personalen kan titta på nyheter, sport och deras favoritprogram medan de tar en paus ifrån arbetet.

Sväng förbi på en kopp kaffe vetja!

/Sara på mto-bilcenter.se

Vi har installerat drömköket på kontoret
Rulla till toppen